EUROPA INTERNATIONAL SCHOOL DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

GBM ha portat a terme la Direcció d’execució, la Coordinació de Seguretat i Salut i el Control de Qualitat de les obres de reforma i ampliació del Col·legi Europa, situat al carrer Pla del Vinyet, de Sant Cugat del Vallès.

El projecte ha estat redactat per l’estudi d’arquitectura Alonso Balaguer i Arquitectes Associats, i ha consistit en la ampliació mitjançant l’annexió d’una planta complerta sobre l’edificació actual en un dels mòduls dels edificis que formen el col·legi.

La nova construcció ha esta t executada per l’empresa Mothership sota la marca de “La Casa por El Tejado” , mitjançant sistemes prefabricats executats a fàbrica i transportats en camions fins a la zona d’obra. Aquest sistema permet un estalvi de temps durant l’execució de les obres, reduint també els impactes acústics, visuals i de residus en comparació als sistemes tradicionals.

La nova planta estarà destinada a ús per a residencia d’estudiants,  disposant de 26 habitacions amb bany incorporat juntament amb espais reservats per a sala d’ús comú, sales d’estudi, reunions i zona d’emmagatzematge.

Share Tweet Pin it

Add Comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comments