CLUB ESPORTIU ARSENAL MASCULINO A BARCELONA

Architecture

GBM ha portat a terme la Direcció d’execució, la Coordinació de Seguretat i Salut i el Control de Qualitat de les obres d’ampliació del Club Esportiu Arsenal Masculino, situat al carrer Pomaret 49-55, al districte de Sarrià – Sant Gervasi.

El projecte, redactat pels Arquitectes Sergi Balaguer i  José Ángel Santos García,  ha consistit en l’ampliació del Club Esportiu Arsenal Masculino mitjançant nous volums revestits de vidre per a introduir la llum natural a les sales i permetre les excel·lents vistes de la ciutat.

Els nous volums, adossats a les façanes sud-est i sud-oest, donen compliment a nous espais en harmonia amb els ja existents, ampliant les  zones de vestuaris i les plantes destinades a diferents usos esportius  donant continuïtat als mateixos.

L’ampliació compta amb una escala que millora les comunicacions verticals i alhora l’evacuació de tots els nivells. A més, s’ha realitzat l’ incorporació d’un ascensor panoràmic dotant d’accessibilitat a una zona del club la qual no en tenia.

Share Tweet Pin it