REFORMA INTERIOR D’HABITATGE PER ÚS TEMPORAL D’OFICINA A SABADELL

GBM ha dut a terme la Redacció del projecte d’obra per la reforma interior d’un habitatge modificant la distribució, per la transformació temporal en ús d’oficines, a l’immoble de la Plaça Sant Roc núm. 23, a Sabadell.

El projecte es planteja com una reforma per dotar a l’immoble la opció de ser utilitzada com a oficina, de manera que el destí de les diferents estances siguin compatibles amb l’ús d’habitatge i el d’oficina, dotant els espais amb una doble funció.

L’oficina constarà de: Una zona de despatx principal, una sala de reunions amb cuina, un rebedor principal, una zona de recepció i emmagatzematge, un bany accessible, dos despatxos i un bany complet. Al mateix moment, l’habitatge reformat tindrà: Una sala d’estar – menjador – cuina, una habitació tipus suite (amb un bany, l’habitació i un vestidor), un despatx, un bany i un distribuïdor. A més a més del rebedor principal.

Les obres s’han iniciat al mes de juny, les quals es troben en execució, i inclouen: L’enderroc i l’execució de tancaments, la retirada d’antics revestiments i paviments, la redistribució dels espais interiors, l’execució de dos banys i una cuina, la col·locació de nou paviment i nous revestiments, l’adequació de les instal·lacions a la nova distribució i la instal·lació d’un equip d’aire condicionat per conductes i calefacció per radiadors.

Share Tweet Pin it