CONSTRUCCIÓ D’OBRA NOVA D’UNA VIVENDA UNIFAMILIAR AÏLLADA AL MARESME

Architecture

GBM ha dut a terme la Direcció d’Execució, la Coordinació de Seguretat i Salut i el Control de Qualitat de la construcció d’obra nova d’una vivenda unifamiliar a la comarca del Maresme.

El projecte, redactat pel despatx d’arquitectura Alonso Balaguer Arquitectes i Associats, ha consistit en un habitatge unifamiliar aïllat en un solar de 1.300 m2, format per tres nivells i una zona pavimentada a l’exterior, amb jardí i piscina.

Aquests tres nivells estan dividits en: Planta Soterrani, on s’hi troba el garatge, una zona d’instal·lacions i de magatzem; una Planta Baixa, on hi tenim dues habitacions principals tipus Suite amb lavabo, tres individuals, dos banys individuals/de cortesia, dues cuines i dues sales d’estar-menjador; i finalment la Planta Primera, que consta de dues habitacions suite, una individual amb un lavabo incorporat, un bany de cortesia i una cuina-menjador-estar integrat.

L’execució d’aquest projecte ha anat a càrrec de l’empresa constructora Luís Pares, S.L., encarregant-se de la construcció, i de l’empresa d’instal·lacions Mantise, S.L..

Les obres s’han dut a terme al llarg de l’any 2018 i 2019, amb una durada total de 17 mesos, iniciant-se al Gener d’aquest any i finalitzant al Maig del 2019.

Share Tweet Pin it